Kiera Cass: Η διάδοχος

5:16:00 μ.μ.

Μπορώ να πω πως ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα όταν αντίκρισα το πέμπτο βιβλίο της Keira Kass ''H Διάδοχος''. Είχα διαβάσει τα τέσσερα προηγούμενα (κριτικές των οποίων μπορείτε να δείτε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ) και μου άρεσαν πάρα πολύ δεδομένου ότι τα περισσότερα βιβλία αυτού του είδους ήταν πολύ παιδικά, ενώ αυτό ήταν κάτι πρωτοποριακό.
Οπότε πήρα αμέσως και αυτό το βιβλίο το οποίο αναφέρεται στην κόρη της πρωταγωνίστριας των προηγούμενων, την Αμέρικα και του πλέον συζύγου της βασιλιά Μέιξον, την Ίντλιν. Η κοπέλα είναι διάδοχος του θρόνου, ωστόσο τα άσχημα κοινωνικά γεγονότα την αναγκάζουν να δεχθεί το σχέδιο των γονιών της για τη διοργάνωση μίας Επιλογής. Δεν θέλω να σας αποκαλύψω περισσότερα μα όταν έχεις να κάνεις με γυναικεία Επιλογή( και όσοι έχουν διαβάσει τα προηγούμενα βιβλία ξέρουν) τα πράγματα είναι πιο... δύσκολα.
Σας το συνιστώ αναμφίβολα!!


Λίγα λόγια:
Η πριγκίπισσα Ίντλιν μεγάλωσε ακούγοντας ατέλειωτες ιστορίες για το πώς συναντήθηκαν οι γονείς της. Πριν από είκοσι χρόνια η Αμέρικα Σίνγκερ μπήκε στην Επιλογή και κέρδισε την καρδιά του πρίγκιπα Μέιξον, και έζησαν εφεξής ευτυχισμένοι. Η Ίντλιν το βρίσκει όλο αυτό ρομαντικό, αλλά δεν έχει καμία διάθεση να το επαναλάβει. Αν ήταν στο χέρι της, θα ανέβαλλε τον γάμο επ’ αόριστον. Ωστόσο, η ζωή μιας πριγκίπισσας δεν της ανήκει εξ ολοκλήρου, και η Ίντλιν δεν μπορεί να ξεφύγει από τη δική της Επιλογή όσο έντονα κι αν διαμαρτύρεται. Δεν πιστεύει σε καμία ευτυχισμένη κατάληξη, όμως, καθώς αρχίζει ο διαγωνισμός, αυτό αλλάζει. Ένας υποψήφιος κερδίζει την καρδιά της και θα κάνει τα πάντα για να της αποδείξει ότι κάτι που αρχίζει δυσάρεστα μπορεί να τελειώσει με τον πιο υπέροχο τρόπο.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.