Το καλύτερο βιβλίο της σειράς!!

2:46:00 μ.μ.

 Σας έχω μιλήσει για το βιβλίο ''Η ΕΚΛΕΚΤΗ'' της Κίρα Κάς. Σας είπα πως είναι από τα βιβλία που αγάπησα με την πρώτη ματιά. Το τρίτο βιβλίο όμως είναι πραγματικά υπέροχο. Οποιαδήποτε κατάσταση εξελίσσεται στα δύο προηγούμενα βιβλία στο τελευταίο κορυφώνεται και δημιουργεί στον αναγνώστη ανάμεικτα και έντονα συναισθήματα. Χαρακτήρες που δεν είχαν δείξει τη πραγματική τους συμπεριφορά πριν τώρα τους αντιμετωπίζουμε με άλλη οπτική γωνία. Ο έρωτας μεταξύ των πρωταγωνιστών μεγαλώνει μέχρι που όταν συμβεί το αναμενόμενο κάτι άλλο το ανατρέπει.

Οι τελευταίες σελίδες είναι περιχυμένες με τεράστια ποσά αγωνίας και δράσης. Το ρούφηξα κυριολεκτικά και παραλίγο να δακρίσω. Στο τέλος όμως, αυτό που συμβαίνει παρουσιάζεται με τόσο εντυπωσιακό τρόπο και πολλές λεπτομέρειες που ο αναγνώστης το απολαμβάνει με όλες του τις αισθήσεις.
Εύγε Κίρα Κάς!!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.