7 Απριλίου: Η ημέρα της "Δίψας" και του Jo Nesbo

5:38:00 μ.μ.

 Σας έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μου (εδώ, εδώ και εδώ) πως θαυμάζω τη γραφή του Jo Nesbo και είμαι μεγάλη του θαυμάστρια. Το αστυνομικό μυθιστόρημα απέκτησε άλλον αέρα από τον συγκεκριμένο, Σκανδιναβό συγγραφέα και ο ιδιόρρυθμος πρωταγωνιστής των βιβλίων του, Χάρι Χόλε, αγαπήθηκε από το κοινό όσο κανένας άλλος φανταστικός επιθεωρητής.
Οπότε, βρίσκομαι με τη σειρά μου στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο "η Δίψα" και φυσικά τις περαιτέρω εκδηλώσεις που γίνονται  με αφορμή την κυκλοφορία της ενδέκατης περιπέτειας του Χάρι Χόλε.
Αρχικά, σήμερα ο αγαπημένος συγγραφέας έχει τα γενέθλιά του και όλα τα social media έχουν γεμίσει με ευχές. Ύστερα το μεγάλο γεγονός των εορτασμών είναι η διοργάνωση της NESBOMANIA στις 7 Απριλίου ένα βιβλιοφιλικό event λίγο διάστημα πριν την επίσημη κυκλοφορία της "Δίψας". Κατά το απόγευμα εκείνης της μέρας μπορείτε να επισκεφθείτε το όποιο από το παρακάτω βιβλιοπωλείο βρίσκεται στη πόλη σας για να πάρετε το βιβλίο όπως επίσης και ένα συλλεκτικό δώρο-έκπληξη. (Πατήστε εδώ για να δείτε τα βιβλιοπωλεία.)
Τέλος μπορείτε να συμμετάσχετε και στον μεγάλο διαγωνισμό μπαίνοντας στο jonesbo.gr και συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας, για να κερδίσετε ένα τριήμερο ταξίδι σε 4 αστέρων ξενοδοχείο με πληρωμένα εισιτήρια για δύο άτομα στο Όσλο!! 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.