Maggie Hall: Η τριλογία της συνωμοσίας "Εσύ και Εγώ"

11:02:00 π.μ.

Ξεκίνησα να διαβάζω αυτή τη νέα σειρά βιβλίων και καθυστερώ όσο μπορώ την αγορά του δεύτερου, καθώς το τρίτο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα, αν και είναι προγραμματισμένο. 
Ομολογώ πως αρχικά διάβαζα δίχως να έχω καταλάβει περί τίνος πρόκειται, οπότε ίσως και να μην είναι από τα βιβλία που αγάπησα με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, σταδιακά άρχισαν να αποκαλύπτονται περισσότερα αν και όχι αρκετά. Στο πρώτο βιβλίο επικεντρώνεται κυρίως στην ανακάλυψη της αλήθειας από την πρωταγωνίστρια, Έιβερι Γουέστ, και την λύση του γρίφου μαζί με τον γοητευτικό Φύλακα, Τζακ. Η ιστορία, πιθανόν ξεκινάει από το δεύτερο βιβλίο, μια και τα μυστικά των δώδεκα οικογενειών αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος σας προειδοποιώ: θα λατρέψετε τον Τζακ!

Λίγα λόγια:
Τα μέλη της οικογένειας της Έιβερι Γουέστ μπορούν να κλείσουν το μαγαζί της Prada στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι, αν θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους ανενόχλητα. Μπορούν, επίσης, να διατάξουν εύκολα τη ρίψη μιας βόμβας, αν θέλουν να ξεκινήσουν πόλεμο. Ανήκουν σε μια πανίσχυρη και επικίνδυνη μυστική κοινωνία που ονομάζεται Ο Κύκλος των Δώδεκα, και η Έιβερι είναι το κλειδί σε μια αρχαία προφητεία. Κάποιοι θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν σαν πιόνι. Κάποιοι άλλοι θέλουν να τη δουν νεκρή. 
Για να ξεδιαλύνει το μυστήριο που απειλεί τη ζωή της, η Έιβερι πρέπει να ακολουθήσει μια σειρά από ίχνη, από τα μνημεία του Παρισιού ως τα στενοσόκακα της Κωνσταντινούπολης, παρέα με δύο αγόρια που δουλεύουν για τον Κύκλο, τον όμορφο Στέλαν και τον μυστηριώδη Τζακ. Καθώς τα ίχνη φέρνουν στο φως μια απίστευτη συνωμοσία που μπορεί να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Έιβερι ανακαλύπτει ότι και τα δύο αγόρια κρύβουν τα δικά τους μυστικά. Τώρα θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην ελευθερία και την οικογένεια∙ αλλά και ανάμεσα στο αγόρι που μπορεί να τη βοηθήσει να σώσει τον κόσμο και το αγόρι που ερωτεύεται. 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.