Συνάντηση με τη Victoria Hislop!!

11:34:00 π.μ.


  Ένα όνειρο μου πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα!!! Κατάφερα να συναντήσω τη συγγραφέα του best seller το ''Νησί'' σε παρουσίαση βιβλίου που είχε σε τοπικό βιβλιοπωλείο. Μίλησε για το νέο της βιβλίο ''Οι καρτ ποσταλ'' και εγώ δεν κρεμόμουν από τα λόγια της! 
 Καταρχάς να τονίσω το γεγονός πως μιλούσε ΜΟΝΟ ελληνικά. Ναι, καλά διαβάσατε. Την ρωτούσαν στα ελληνικά, απαντούσε στα ελληνικά, διάβαζε και έγραφε στα ελληνικά. Για μία καταξιωμένη γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αγγλία συγγραφέα αυτό ήταν υψίστη τιμή για την Ελλάδα. Δεν σταμάτησε να επαινεί την χώρα μας, αλλά και να εκφράζει τη λύπη της για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. 
Επίσης μίλησε για το γύρο της Ελλάδας που πραγματοποίησε παρέα με ένα φωτογράφο για να απαθανατίζει κάθε τοπίο και στιγμή που συναντά. Αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε και στο βιβλίο της.
Στο τέλος της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να βγουν φωτογραφία μαζί της και να τους υπογράψει τα βιβλία της!!

*Σε επόμενο άρθρο θα μιλήσω για το καινούργιο βιβλίο της το οποίο διαβάζω αυτή τη περίοδο αλλά και το πως ένιωσα εγώ γι' αυτή τη συνάντηση.


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.