Βιβλίο 2:'Άγγελοι'

1:49:00 μ.μ.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς 'Άγγελοι' είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και γεμάτο δράση καθώς παρακολουθούμε την ζωή της Λους μακριά από τον Ντάνιελ ο οποίος την προστατεύει από τους εχθρούς.Το βιβλίο συνεχίζει την επιτυχία του προηγούμενου και η Kate ενθουσιάζει ξανά τους αναγνώστες της!
 Επίγεια κόλαση. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η ζωή της Λους μακριά από το αγόρι της, τον Ντάνιελ. Τους πήρε μια αιωνιότητα να βρουν ο ένας τον άλλον, αλλά τώρα αυτός πρέπει να φύγει, προκειμένου να καταδιώξει τους Απόκληρους, τους αθάνατους που θέλουν να σκοτώσουν τη Λους. Ο Ντάνιελ κρύβει τη Λους στο σχολείο Σόρλαϊν, όπου φοιτούν οι Νεφιλίμ, οι απόγονοι έκπτωτων αγγέλων και ανθρώπων. Εκεί η Λους μαθαίνει τι είναι οι σκιές και πώς μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ως παράθυρα στις προηγούμενες ζωές της. Όσα περισσότερα μαθαίνει, όμως, τόσο μεγαλώνουν οι υποψίες της ότι ο Ντάνιελ δεν της τα έχει πει όλα, κρύβοντας κάτι επικίνδυνο. Κι αν η εκδοχή που έχει δώσει ο Ντάνιελ για το παρελθόν δεν είναι αληθινή; Κι αν το πεπρωμένο της Λους είναι να σμίξει με κάποιον άλλον;

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.