Βιβλίο 1 :'Άγγελοι"

4:58:00 μ.μ.

Πρόσφατα διάβασα την σειρά βιβλίων της Lauren Kate "Άγγελοι" και μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε.
Η σειρά ολοκληρώνεται σε 4 βιβλία τα οποία παρουσιάζουν την αιώνια και παντοτινή αγάπη δύο νέων του Ντάνιελ και της Λους.Θα σας δείξω την περίληψη του πρώτου βιβλίου για να καταλάβετε περισσότερα.

Υπάρχει κάτι μυστηριώδες και ταυτόχρονα οικείο σχετικά με τον Ντάνιελ. Τραβάει την προσοχή της Λους από την πρώτη στιγμή που τον συναντά στο οικοτροφείο Σουόρντ εντ Κρος στη Σαβάνα. Είναι το μοναδικό φωτεινό σημείο σ’ ένα μέρος όπου τα κινητά τηλέφωνα είναι απαγορευμένα, οι υπόλοιποι μαθητές αποτυχημένοι, ενώ οι κάμερες ασφαλείας παρακολουθούν την κάθε τους κίνηση. Παρόλο που ο Ντάνιελ δε θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τη Λους –και κάνει τα πάντα για να το δηλώσει– αυτή δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Το βλέμμα του, το πρόσωπό του, τα πάντα επάνω του τη γοητεύουν. Είναι αποφασισμένη να μάθει τι κρύβει τόσο απεγνωσμένα ο Ντάνιελ… ακόμη κι αν η αλήθεια τη σκοτώσει.

Κατά την γνώμη μου είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και πλούσιο βιβλίο.Η Kate παρουσιάζει τα γεγονότα με σειρά και αρκετές λεπτομέρειες που το εμπλουτίζουν με έντονα συναισθήματα ,ζωντάνια και δράση.Από το στιγμή που θα το ξεκινήσετε δεν θα το αφήσετε ενώ θα νιώσετε από την πρώτη στιγμή ότι βρίσκεστε στη θέση των ηρώων!

http://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/science-fiction/aggeloi:-i-ekstasi/prod3312754pp/




You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Ξεκίνησα αυτό το blog για να ικανοποιήσω το πάθος μου για τα βιβλία και την συγγραφή. Μπορεί να γίνεται "χαμός" από διάφορα άρθρα τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά ο καθένας δεν έχει μόνο ένα χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του.